InOranje Sporten in Oranje

Uniek! Sport BSO InOranje
Na schooltijd lekker bewegen en fit blijven, kennismaken met verschillenden sporten, beter worden in sport, andere kinderen ontmoeten, fijn jezelf zijn, samen spelen en sporten in een veilige omgeving!
Sport BSO InOranje staat volledig in het teken van bewegen. Door een complete kinderopvang organisatie en een lopende structuur kunnen we met gediplomeerde mensen bewegen op niveau aanbieden. Kinderen op een leuke en sportieve manier begeleiden tijdens sport en spel geeft ons voldoening en zorgt voor een optimale ontwikkeling van het kind. Om dit te bereiken, zoeken we aansluiting met diverse kinderdagverblijven, scholen en verenigingen die het belang van sport en beweging van het kind net als wij erg belangrijk vinden.
Een onderdeel van de buitenschoolseopvang is de sportcarrousel. Daar maken de kinderen kennis met allerlei sporten. Elke periode staat er een andere sport centraal. Deze sport wordt gegeven door gecertificeerde trainers van diverse verenigingen. Ook organiseert InOranje diverse leuke en sportieve events. Ook zoeken we tijdens de opvang of in de vakantie leuke evenementen en activiteiten op waar we bij aan kunnen sluiten.
Want “sporten InOranje”, dat wil toch elk kind?

Interesse?
Inschrijven en meer informatie is te verkrijgen via:

InOranje is een onderdeel van KDV De Rode Bank

* Door deze video af te spelen accepteert u de privacy regels van Youtube/Google