Sportcarrousel

Hoe ziet een midddag InOranje eruit?
De sportcarrousel van InOranje laat kinderen diverse sporten ervaren. Iedere maand staat één sport centraal. Hierdoor leren de kinderen diverse aspecten die bij de verschillende sporten aan bod komen. De trainingen worden verzorgt door ervaren en gecertiviceerde trainers van diverse sportverenigingen of van InOranje zelf.
Kinderen worden vanaf de basisschool opgehaald en naar de thuisbasisgebracht. De middag begint met een gezamenlijk moment waarin wat gegeten en gedronken wordt en gekletst over van alles en nog wat. Ook over het aanbod van die middag. Daarna trekken de kinderen hun eigen sportspullen aan en start de sportactiviteit. Het sporten gebeurd grotendeels buiten. Bij heel slecht weer wordt gekozen voor een binnenactiviteit.  Sporten maakt hongerig. Mee-eten is daarom ook mogelijk bij InOranje. Douchen doen de kinderen thuis.

Gratis sporten
Sport BSO InOranje laat kinderen optimaal tot ontwikkeling komen in sportief en motorisch opzicht. Presteren mag, maar het kennismaken met sporten en bewegen; het plezier hierin krijgen, het kunnen groeien in je sociale omgang staan bovenaan. In samenspraak met diverse sportverenigingen laten wij het kind het zelfbeeld op zowel mentaal als fysiek vlak ontwikkelen.
Wil je eerst bekijken of het iets voor jouw zoon/dochter is? Neem contact op en laat jouw kind gratis een keer meedoen.