Flexibele opvang

Omdat niet iedereen elke week op dezelfde dag tijdens kantooruren werkt, bieden we op KDV De Rode Bank ook flexibele opvang aan. De flexibele opvang kan alleen afgenomen worden voor de dagopvang en buitenschoolse opvang. Deze speciale plaatsen zijn beperkt beschikbaar en hebben een ander uurtarief.
Flexibele dagopvang wordt aangeboden in standaardblokken van 3 uur. Per stamgroep dagopvang en bij de BSO zijn in overleg een aantal flexibele plaatsen beschikbaar. Het kind waarvoor flexibele opvang wordt aangevraagd, komt wel in een vaste stamgroep. In het geval van flexibele opvang dient het rooster minimaal 10 werkdagen van te voren ingeleverd te worden bij de planning. U neemt dan een vast aantal uren af per maand, die verspreid over een week (in blokken van 3 uur) opgenomen kunnen worden. U zit dus niet vast aan een dezelfde dag in de week. Informeer bij de directie naar de overige voorwaarden.
De tijden van de blokken zijn zelf samen te stellen, maar duren altijd 3 uur.
Afname
De minimale afname voor flexibele dagopvang is 36 uur in de maand, zie verdere info bij tarieven.
De minimale afname voor flexibele bso is 1 dagdeel in de week, zie verdere info bij tarieven.
Flexibele opvang is ook mogelijk in combinatie met de peutergroep. Dit kan alleen op vaste ochtenden! Informeer bij de directie naar de mogelijkheden