Rekentool Kinderopvangtoeslag 2024

Met deze rekentool kunt u de netto kosten van de door u gewenste opvang berekenen. Let wel dit is een indicatie, hieraan kunnen geen rechten ontleend worden. Staat de gewenste vorm van opvang er niet bij, neemt u dan contact op met de administratie.

Wilt u de netto opvangkosten voor meerdere kinderen berekenen, vul dan als eerste kind, het kind met de meeste opvanguren in! Dit hoeft niet perse het oudste kind te zijn!

Naam
Leeftijd
Voeg nog een kind toe
Verzamelinkomen per jaar
Wat is het verzamelinkomen?
Het verzamelinkomen is de optelsom van de inkomsten van u en uw partner in box 1, 2 en 3 minus alle fiscale aftrekposten.
U vindt dit op de achterkant van uw aangifte inkomensbelasting.

Verzamelinkomen schatten
U kunt uw verzamelinkomen schatten door uw brutomaandloon en dat van uw eventuele partner te vermenigvuldigen met dertien (12 mnd. + vakantiegeld). Eventuele aftrekposten zoals een hypotheek kunt u hiervan aftrekken.
Uren minst werkende ouder
Hoeveel uur werkt de minst werkende ouder per week? Hoe meer uren, hoe meer uren vergoed worden. Bij 0 uren vervalt het recht op kinderopvangtoeslag.
Bereken netto kosten 1
Voeg nog een kind toe

1Deze berekening dient als indicatie van de netto maandkosten van de opvang, dit is inclusief de teruggave van de kinderopvangtoeslag van de belasting.
Aan de getoonde bedragen kunnen geen rechten worden ontleend.

Wijzigen en herbereken
Bruto:-
Toeslag:-
Netto per maand:-
Klik hier om uw gegevens via de mail te versturen en wij proberen binnen 5 werkdagen contact met u op te nemen!

Tarieven kindcentrum de Bolster 2024

Maximale uurtarieven kinderopvangsoorten 2024

Toeslag percentage 2024