Pedagogisch medewerker kinderdagverblijf

Het is zomer! Jij zit ‘s ochtends al om 8.00 uur bij de zandbak heerlijk kastelen te bouwen samen met alle andere vroege vogels. De kinderen kletsen er rustig op los en jij weet precies het juiste antwoord te geven (ook al begrijp je niet altijd wat ze zeggen..) Zie jij jezelf al zitten? Dit kan maarzo een momentje zijn van onze nieuwe collega, jij misschien?

Pedagogisch medewerker kinderdagverblijf
30 – 36 uur per week

Onze organisatie
Onze organisatie, De Rode Bank Groep, bestaat uit meerdere kinderdagverblijven, BSO’s en peutergroepen. Daarnaast ondersteunen we diverse scholen met onderwijsassistenten en gymdocenten. KDV De Rode Bank zorgt voor opvang, begeleiding en activiteiten die aansluiten bij de diverse ontwikkelingsfasen en interesses van het kind. Wij zijn begaan met kinderen en doen dit op een vakkundige pedagogisch verantwoorde, enthousiaste, warme manier. Het kind staat centraal, wij dragen bij aan een optimale ontwikkeling van het kind. Tevens geven wij ouders gemak en continuïteit. Bij KDV De Rode Bank willen wij voor ouders / verzorgers “partner in de opvoeding zijn” ofwel “een verlengstuk van thuis”.

De functie
Als pedagogisch medewerker kinderdagverblijf weet jij altijd een vrolijke noot te brengen. Met jou warmte en enthousiasme weet jij kinderen op hun gemak te stellen en hen een tweede huis te bieden. De werkplaats is met name locatie De Rode Bank in het centrum van Raalte. Het kinderdagverblijf bestaat uit drie verticale groepen met kinderen van 0 tot 4 jaar oud. Je weet daarom altijd overzicht te houden en je bent een echte teamspeler, samen met je collega’s weet jij de kinderen een veilige plek te geven waar ze zichzelf mogen zijn!

Functie eisen
– Je bent in het bezit van een diploma richting Pedagogisch Medewerker
– Je bent in ieder geval drie dagen per week beschikbaar, voorkeur op maandag, dinsdag en donderdag.
– Je bent open, spontaan en hebt een hoog verantwoordelijkheidsgevoel.
– Je functioneert uitstekend in een team en je kan initiatief nemen.

Verder mag je van ons verwachten:
– marktconform salaris op basis van de cao
– een jaarcontract met uitzicht op een vaste aanstelling
– Je komt in een leuk en professioneel team te werken waar na werktijd ook zeker ruimte is voor een feestje
– Wij staan voor persoonlijke ontwikkeling, heb je wensen waar je verder in wil verdiepen? We bieden graag de mogelijkheid om jezelf verder te ontwikkelen.

Word jij onze nieuwe collega?
Heb je nog vragen of opmerkingen dan mag je natuurlijk altijd contact opnemen en vragen naar Audrey Jansen of Jolande Overmars, 0572 362220. Heb je geen vragen maar ben je gewoon heel enthousiast? Dan mag je je sollicitatie, samen met je CV, mailen naar info@kdvderodebank.nl.