Vacature Groepshulp KDV Oostenwind

Zorgzaam, precies en betrokken. Dit is wie jij bent en waar je voor staat. Jij houdt wel van een uitdaging en kan eigenlijk niet stil zitten, je ziet of bedenkt altijd wel iets om te doen. Je bent creatief en een echte bezige bij! Voelt dit alsof het op je lijf geschreven is? Wellicht ben jij dan wel onze nieuwe collega!

 

Vacature Groepshulp KDV Oostenwind
12 tot 18 uur per week

Werken bij KDV Oostenwind
KDV Oostenwind is onderdeel van De Rode Bank Groep. Met meerdere kinderdagverblijven, BSO’s, peutergroepen en onderwijs bieden we kinderen van 0 tot 12 jaar opvang aan in de omgeving Raalte. Een onderdeel hiervan is Kinderdagverblijf Oostenwind, het KDV werkt samen met basisschool Oostenwind in Raalte. KDV Oostenwind biedt buitenschoolse opvang (4 tot ca. 6 jaar) en kinderopvang met daarbij geïntegreerd peuterwerk (0 tot 4 jaar). Onze opvang sluit aan bij de visie van Oostenwind, waarbij de volgende kernwaarden centraal staan:
Verwondering, Betrokkenheid, Nieuwsgierigheid, Autonomie, Respect en Vertrouwen. Spreken deze waarden je aan? Lees dan snel verder!

De functie
Als groepshulp speel je een cruciale rol in het bieden van een veilige en liefdevolle omgeving voor de kinderen. Je ondersteunt onze pedagogisch medewerkers bij dagelijkse activiteiten en de huishoudelijke taken.

Jouw taken bestaan onder andere uit:

Wij vragen

Wij bieden

Verder krijgt iedereen die bij de Rode Bank Groep werkt nog wat extra’s, want jij zorgt voor de kinderen, wij zorgen voor jou!

Kortom: Je komt terecht in een onwijs gezellig, professioneel en toegankelijk team!

Krijg je al de kriebels en zin om aan de slag te gaan? Twijfel niet en solliciteer op een leuke manier die bij jou past! Je mag ook altijd eerst nog even contact opnemen met Jolande Kruiper (HR manager) voor meer informatie. (0572- 36 22 20 (optie 3))

Stuur je sollicitatie voor 7 juli 2024 naar vacature@kdvderodebank.nl ter attentie van Jolande Kruiper. De sollicitatiegesprekken zullen vervolgens plaatsvinden in week 28 of 29.