Vacature KDV / Allround

Hé topper! Zoeken wij jou?!
Vrolijk doe jij de deur open om de eerste kinderen te verwelkomen. Het eerste kindje stormt vol enthousiasme naar je toe en gaat meteen lekker keeten, met veel zeuren kan er nog nét een afscheidskusje vanaf bij mama. Dat wordt gezellig!
En daar is nummer twee al, die heeft net wat minder zin. ‘Slecht geslapen’ geeft papa aan. Grote tranen biggelen over de wangen. ‘Kom, we gaan papa uitzwaaien, snel mee naar binnen we maken er een leuke dag van!’. Even knuffelen en een boekje lezen: jij weet in no-time iemand gerust te stellen. Je collega vangt de rest van de kinderen op, iedereen binnen?  De dag kan beginnen!

De organisatie
De Rode Bank Groep is een organisatie met verschillende diensten. Kinderopvang, sport en onderwijs. Wij bieden kinderen een veilige haven, een plek waar ze zich thuis voelen en waar ze zichzelf mogen zijn. Dit doen we vanaf de allerkleinste kinderen totdat ze oud genoeg zijn om alleen thuis te blijven. De Rode Bank groep heeft twee kinderdagverblijven met verschillende groepen, drie peutergroepen en zeven vestigingen voor de buitenschoolse opvang in en rondom Raalte. Tot slot bieden wij ook onderwijs, verschillende onderwijsassistenten worden ingezet op de basisscholen door heel Raalte.

Wij zijn opzoek naar een Pedagogisch medewerker
Onze diensten en organisaties blijven groeien, daarom zijn wij opzoek naar uitbreiding van ons team. Er is veel mogelijk bij ons, waar we nu met name naar opzoek zijn is een allround Pedagogisch Medewerker. Jij ziet uitdaging in het KDV maar ook in de buitenschoolse opvang.

Functie eisen
– Je hebt je diploma Pedagogisch medewerker en bent inzetbaar op het KDV en de BSO.
– Een VVE certificaat is een echte pré.
– uren in overleg, afhankelijk van je beschikbaarheid en kennis en kunde.
– Werktijden in overleg, de gehele organisatie biedt opvang van 07.00 – 19.00.

Word jij onze nieuwe collega? 
Heb je nog vragen of opmerkingen dan mag je natuurlijk altijd contact opnemen en vragen naar Jolande Overmars, 0572 362220. Heb je geen vragen maar ben je gewoon heel enthousiast? Dan mag je je sollicitatie, samen met je CV, mailen naar j.overmars@kdvderodebank.nl