BSO HOFtheater

Buitenschoolse opvang HOFtheater

Welkom bij BSO HOFtheater, een unieke kans!
Deze BSO locatie zit in het HOFtheater wat de theaterbeleving wel heel dichtbij brengt. Biedt u uw kind de kans om kennis te laten maken met de diverse facetten van de theaterwereld?
De BSO zit in de vergaderruimte van het HOFtheater, maar vanzelfsprekend maken we ook regelmatig theater in de zaal of in de foyer. Op deze manier krijgen kinderen op jonge leeftijd al de kans om podiumervaring op te doen. We besteden veel aandacht aan de verschillende facetten van theater zo behandelen we onderwerpen als: Jezelf presenteren, poppenspel, film acteren, dans, musical, clownerie, improvisatie, liedjes schrijven en goochelen. Maar natuurlijk ontbreken licht, geluid, grime en decor ook niet. Heb je even genoeg geoefend, opgetreden of gepresenteerd dan is er natuurlijk ook ruimte om even je eigen ding te doen.
Kortom een unieke BSO locatie waarbij de focus ligt op het ontwikkelen van je talenten binnen het theater. Bij BSO HOFtheater worden kinderen opgevangen van alle basisscholen in Raalte het betreft dan ook een unieke samenwerking tussen Kinderopvang De Rode Bank en Kinderopvang KOOS. De BSO is vanaf 1 maart elke maandag-, dinsdag- en donderdagmiddag geopend en biedt plaats aan ongeveer 34 kinderen.

Heeft u vragen of wilt u een rondleiding aanvragen en met uw eigen ogen zien hoe en waar uw kind straks wordt opgevangen? Dan zijn we u graag van dienst. U kunt bellen naar 06-82980004 of mailen naar info@bsocarrousel.nl.